Easy Baby Life skapades år 2006 i syfte att erbjuda handfasta tips till nyblivna föräldrar. Sajtens grundare var då hemma med sitt tredje barn och kände att hon började få lite häng på det här med att vara ny mamma. Hon hade helt enkelt lärt sig tillräckligt många trick och genvägar för att inte vara lika totalt utmattad som 18 månader tidigare, då ett äldre barn föddes.

Som nybliven förälder – och kanske särskilt nybliven mamma kan man vara så trött så man knappt tror att man ska överleva. Men det gör man ju! Och det blir lättare om man tar till sig av de mängder av tips och trick som andra föräldrar redan kommit på. Så på Easy Baby Life finns 1000-tals tips samlade, tillsammans med information om rådande forskning och riktlinjer. Från att ha varit en liten sajt med tips om spädbarnsvård, har Easy Baby Life växt till att omfatta allt från att försöka bli med barn till ungefär 1-årsdagen.

Vår internationella sajt har flera 1000 besökare från hela världen varje dag. Vår grundare bestämde sig dock för att hämta hem sajten också – vi är ju i grunden svenska, trots allt.

Så snart hittar du mängder med svenska artiklar om allt från graviditet till resetips med din baby här.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar